Emóció tapasztalatok Pirner Almától

Pierner Alma és az emóció

Nagyszerű hírünk van!

Emóció 7.84 fogyasztási tapasztalatok Pirner Almától!

Pirner Alma Facebook

Forrás: Pirner Alma – Facebook @pirneralma

Idén márciustól heti rendszerességgel olvashatnak követőink és érdeklődőink az Emóció 7.84 élőflórás ital hatásairól, alkalmazásáról Pirner Almától! Almát nem kell bemutatnunk, hiszen aki manapság gyakran követi a közösségi média oldalakat, esetleg érdeklődik az egzotikus tánc, az életmód, a nőiesség kiteljesedése iránt, az biztosan találkozott már Alma nevével és a programjával! Mi most pár sort szentelünk ennek a rendkívüli hölgynek, akivel van szerencsénk együtt dolgozni idén!

Pirner Alma, a NŐ!

Alma sikeres előadóművész, rúdtánc-világbajnok, és a rúdtánc, angolul a pole dance, magyarországi meghonosítója. Neki köszönhetően ma már bárki jelentkezhet rúdtánc tanfolyamra és gyakorolhat be egy olyan rendkívül nőies és szexi mozgásformát, mellyel nem csak a nőiességet tudja másképp megélni, de önbizalomnövelő hatása is van. A rendszeres edzésnek köszönhetően pedig fitté, dinamikussá, látványosan, de nagyon arányosan izmossá alakul a női test.

A sporton kívül, Alma a nőiséggel kapcsolatos életmód,- és életvezetési tanácsadó, coach aki rendkívül magas fokú érzékenységgel viszonyul azokhoz akik a tanácsát, észrevételeit kérik, ezenkívül sikeres oktató, több online tanácsadás és tanfolyam kidolgozója és létrehozója.

Nem utolsósorban pedig, Alma gyakorló és büszke, kisgyermekes édesanya, kisfia már 2 éves, így nem csak nőként, hanem anyaként is hiteles véleményt tud mutatni az érdeklődő közönség felé, hiszen a célunk az, hogy nem csak fiatalokkal és idősebb hölgyekkel, hanem családokkal is megismertessük az Emóció 7.84 erejét.

Absolutley Woman

Alma programja az Absolutelywoman keretében több ezer hölgyet biztat nőiességük önbizalommal teli megélésében; jelenlegi új, 90 napos kihívása azt a célt hivatott erősíteni, hogy a kemény munka, a kitartás és a folyamatos együttműködés keretében olyan életmód,- életvezetést váltó eredményt hoz, melyre minden hölgy, kortól függetlenül, büszke lehet majd.

Alma a dinamikus, erős, önálló és szexi NŐ mintaképe, akire sokan szeretnének hasonlítani, ellesni a trükkjeit, erőt meríteni a kitartásából, elhivatottságából és általa egy kicsit jobbá válni a saját életükben is.

Kövesse Pirner Almát és az Emóció 7.84 fogyasztásához kapcsolódó tapasztalatait, eseményeit, írja meg nekünk a véleményét Ön is! Az átalakulás lehetősége minden hölgyben ott van, néha elég csak egy apróság, hogy úgy tündököljön, ahogy mindig is szerette volna!

Almát megtalálhatjuk a Facebookon és Instagramon egyaránt, valamint saját oldalát is érdemes elolvasni, az https://absolutelywoman.hu/ internetes címen.