Emóció terméktapasztalatok

Táplálkozástudományi szakemberként szkeptikusan állok a folyamatosan bővülő termékek palettájához, főleg a bélrendszer regenerálás területén. Úgy gondolom, hogy a legfontosabb alapok a mikrobiom kialakulása gyermekkorban dől el és egy bizonyos kor után nehéz ezeket az élő baktériumokat a bélrendszerünkbe valósan betelepíteni, ez általában csak átmenetileg sikerül.
Legalábbis idáig így tapasztaltam. Viszont felkértek pár hónapja egy termék tesztelésére, ami új perspektívákat nyitott számomra a bélrendszer regenerálás területén. Az Emóció 7.84 fogyasztása során régóta fennálló bélrendszeri panaszok, puffadás, latens inzulinrezisztencia, gyomorpanaszok múltak el már 1 hónapos kúraszerű alkalmazás következtében.
Tapasztalataim során úgy látom, hogy a termék 3 hónapos alkalmazása esetén jelentős mikrobiom javulást érhetünk el. Ezáltal csökkennek a megfelelő bélflóra hiányában kialakuló egészségügyi problémák, mint az ekcéma, immunrendszer gyengesége és túlműködése, allergia hajlam és még sorolhatnám a különböző kórképeket.
Élő pre- és pro biotikum tartalmának köszönhetően ez az élő fermentált készítmény képes arra, hogy beépítse a hiányzó jótékony baktériumokat a bélrendszerünkbe, ami esetlegesen gyermekkorban elmaradt.
Fontos a minimum 3 hónapos használat, de az ideális a 6 hónap lenne a teljes változáshoz.
Sosem késő tenni az egészségünkért, kezd a bélflórával !

Rónay Barbara

Dietetikus