Ép bélflóráért az emóció 7.84-el!

Miért fontos az ép bélflóra?

Az erős immunrendszer egyik legfontosabb előfeltétele az ép bélflóra. A fiziológiai bélbaktériumok ugyanis vírusellenes tulajdonságúak, amennyiben olyan enzimeket termelnek, amelyek megakadályozzák a kórokozók terjedését. Másfelől pedig a baktériumflóra megvastagítja a bélfalat, hogy a vírusok innen ne juthassanak be a szervezetbe.

A gond csak az, hogy sok embernek már nem ép a bélflórája, akár a helytelen táplálkozás (elsősorban a túl sok cukor- és húsfogyasztás), akár a gyógyszerek (antibiotikumok) miatt. Ez megmutatkozik olyan tünetekben is, mint a puffadás, hasmenés vagy székrekedés, vagy az emésztőtraktus gombás fertőzése. Aki hatékony influenzamegelőzést szeretne, annak először a már említett tünetek alapján beleinek állapotát kell ellenőriznie.

A bélflóra szanálása érdekében ajánlott naponta háromszor egy-két evőkanál friss, nyers savanyú káposztát enni étkezés előtt, illetve erjesztett kenyérből készült italt fogyasztani.

Emóció7.84

Az ember szervezetének fő védekezési eszköze a jól működő immunrendszer, amely sejtek, szervek, szövetek egységéből felépülő komplex rendszer. A veleszületett immunrendszer kibontakozásának és a szerzett immunrendszer fejlődésének egyaránt feltételét, valamint alapját képezi a bélflóra. Ennek optimális és harmonikus működésére, stimulálására kifejlesztett élőflórás, fermentált ital az emóció 7.84. Az emóció 7.84 fermentált ital összetevőiről és a benne lévő jótékony hatású mikroorganizmusokról további cikkeinkben olvashat.

Miben különbözik, más probiotikumos táplálékkiegészítőktől?

A szilárd halmazállapotú étrendkiegészítőkben a  mikroorganizmusok egy speciális eljárás ú.n. liofilizálás – fagyasztva szárítás – után, de életképes állapotban vannak jelen. Ennek következtében egy nyugalmi állapotban vannak a készítményben és a  szervezetbe kerülve aktiválódnak, így csak ezután fejtik ki hasznos hatásukat. Ezzel ellentétben az Emóció 7.84 élőflórás étrendkiegészítőben amely 3 féle jótékony mikroorganizmust tartalmaz magas élő csíraszámban: Lactococcus lactis, Lactobacillus plantarum, Saccharomyces cerevisiae, aktív -nem liofilizált- állapotban vannak a hasznos mikroorganizmusok, melyek így a szervezetbe kerülve azonnal képesek kifejteni kedvező hatásukat. Ezen túlmenően már magában a palackban is folyamatosan termelnek élettevékenységük során a szervezet számára  hasznos anyagokat, melyeket az étrendkiegészítő fogyasztásával közvetlenül, már kész formában is bejuttatunk szervezetünkbe. A felsoroltakon kívül a termék gyümölcs héj kivonatokat: feketeribizli, meggy, kékszőlő is tartalmaz. A termék összetevői és ezen jellemzői együttesen fejtik ki jótékony hatásukat.

Kérdések és válaszok az emóció 7.84-ről

Az Emóció 7.84 élőflórás étrend kiegészítő ital javasolt napi adagolása:

Ajánlott napi bevitel:

– felnőtteknek immunerősítésre, megelőzésre: 1-2 alkalommal 20-30 ml,

– felnőtteknek betegség esetén: 2 alkalommal 30 ml,

– kisgyermekeknek 1-2 alkalommal 5 ml,

– nagyobb gyermekeknek 1-2 alkalommal 10 ml

(serdülőkortól a felnőtt adag adható).

A termék fogyasztható koncentrátum formájában, vagy 2 dl folyadékkal hígítva.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett fogyasztóink táborában üdvözölhetjük!

Várandósság alatt

A várandósság ideje alatt a nők szerveztében olyan hormonális változások állnak be amelyek következtében a várandós nőknél nem ritka, hogy főleg a várandósság első szakaszában nem tudnak elfogyasztani bizonyos ételeket, gyakran tapasztalnak émelygést, hányingert. Ez teljesen természetes folyamat. Leginkább úgy lehet segíteni ezen, hogy gyakrabban de kis mennyiségű ételt fogyaszt – reggel és a szokásos étkezések között aszalt gyümölcsöt, kekszet amit éppen úgy érez, hogy akár ilyenkor is el tud fogyasztani – és kis mennyiségekben, de gyakran fogyaszt vizet. Így a panaszok csökkenthetőek.

Emóció 7.84 márkanevű étrendkiegészítő termékünk kiválóan alkalmas a bélflóra egyensúlyának helyreállítására és fenntartására, illetve emésztési- és gyomorpanaszok kezelésére, de szokatlan íze és illata miatt – ha korábban nem fogyasztotta a terméket és nincs hozzászokva – előfordulhat, hogy a várandósság ideje alatt nem fogja kívánni, de ez a várandósság előrehaladtával változhat. Ha mégis tudja fogyasztani akkor érdemes kisebb adagokkal kezdeni a szokásos napi felnőtt adag felével, vagy ha úgy érzi akkor még kevesebbel is és kitapasztalni, hogy milyen hatással van az Ön közérzetére a várandósság állapotában. Ez egyénenként nagyon eltérő lehet ilyenkor. Ha úgy érzi, hogy nem okoz gondot a termék szokatlan íze és illata, és javítja a közérzetét, úgy fokozatosan nyugodtan lehet fogyasztani akár a szokásos napi adagban is. 

Babáknak adható-e

Első körben nem javasoljuk az Emóció 7.84 probiotikus ital adagolását, a 2 hetes csecsemő még nagyon picike. A védőnőnek és a gyermeket kezelő gyermekorvosnak bizonyára vannak olyan, eddig nagyobb részben bevált javaslatai, tippjei, melyek segíteni fognak a gyermek állapotán.

Esetlegesen olvashattak olyan véleményeket az Emócióról miszerint hasfájós babáknak nagyszerű. Ezek a vélemények tapasztalati úton jelentek meg fogyasztóink részéről, tehát volt olyan fogyasztó akinek a gyermekénél annyira nem vált be semmilyen addigi javaslat, hogy úgy döntött, adagolja az Emóciót a babának.

Mi mint gyártók 3 éves kor alatt nem javasoljuk a fogyasztását, mivel elsősorban felnőtteknek készült a termék. A 3 éves kor alatti gyermekek emésztése még kialakulatlan, immunrendszerük fejlődik, folyamatosan alakul, így ami a legtöbb esetben segít az az anyatejes szoptatás. Előfordulhat, hogy az édesanya táplálkozásának, étrendjének megváltoztatása is segít a baba állapotán, amennyiben anyatejes csecsemőről van szó. Pl.:kávézás, teázás elhagyása 1 hétre, tejtermékek fogyasztásának elhagyása 1 hétre, vagy a K betűs élelmiszerek elhagyása 1 hétre (káposzta, kelbimbó, karfiol, ezek egy része puffadást okozhat) közben a gyermek viselkedésének megfigyelése és ahhoz alkalmazkodás.

Amennyiben mégis úgy dönt, hogy szeretné kipróbálni az Emóciót, kérem várjon a gyermek 6-8 hetes koráig valamint konzultáljon a védőnővel és a gyermekorvossal arról, hogy adagolni fogja a csecsemőnek az Emóciót. Amennyiben a gyermeket kezelő orvosi személyzetnek ellenvetése van, kérjük fogadja meg a tanácsukat.

Az adagolás nem lehet több 1 cseppnél a szoptatások előtt.

Kisgyereknek 3 éves kor alatt

Mi mint gyártók 3 éves kor alatt nem javasoljuk Emóció 7.84 probiotikus ital adagolását, mivel elsősorban felnőtteknek készült a termék. A 3 éves kor alatti gyermekek emésztése még kialakulatlan, immunrendszerük fejlődik, folyamatosan alakul.

Esetlegesen olvashattak olyan véleményeket az Emócióról miszerint kisgyerekeknél történt használata nagyszerű eredményeket produkált. Ezek a vélemények tapasztalati úton jelentek meg fogyasztóink részéről, tehát volt olyan fogyasztó, aki saját felelősségére a csomagoláson feltüntetett javasolt korhatár alatti gyerekénél úgy döntött, hogy adagolja az Emóciót.

Amennyiben szeretné az adagolást minél előbb elkezdeni, mindenféleképpen várja meg amíg  gyermeke bogyós gyümölcsöket már biztonsággal fogyaszthat. Erre azért van mindenféleképpen szükség, mert az Emóció 7.84 antioxidáns hatású bogyós gyümölcsök – meggy, fekete ribizli, kékszőlő – természetes kivonatát is tartalmazza. Amennyiben a kisgyermek szervezete már találkozott bogyós gyümölcsökkel és az azokban található beltartalmi összetevők semmiféle immunreakciót sem váltottak ki, akkor az Emóció 7.84 alkalmazása sem okozhat ilyen jellegű problémát.

A fentiek mellett mindenképpen javasoljuk, hogy konzultáljon a védőnővel és a gyermekorvossal arról, hogy adagolni fogja kisgyermekének az Emóciót. Amennyiben a gyermeket kezelő orvosi személyzetnek ellenvetése van, kérjük, fogadja meg a tanácsukat.

 Antibiotikum kúra alatt

Antibiotikumos terápiák mellett és után különösen nagy jelentőségű a probiotikus készítmények alkalmazása. Ilyenkor azonban az antibiotikum és az Emóció 7.84 használata között legalább 2-3 óra teljen el, ellenkező esetben az antibiotikum az Emóció 7.84-ben lévő jótékony baktériumokat is jelentősen megtizedeli! Antibiotikus kezelés alatt felnőtteknek lehetőség szerint a napi 2 x 30 ml-es adagolással történő alkalmazása ajánlott. A kúrát az antibiotikus kezelés után még legalább két hónapig érdemes folytatni, állapottól függően napi 1 x-i, illetve 2 x-i adagolással.

Puffadás, szelek

Az Emóció 7.84 fogyasztással kapcsolatban küldött észrevételével kapcsolatban szeretnénk érdeklődni, hogy mikor, melyik napszakban és hogyan fogyasztotta a terméket?

Itt arra gondolunk, hogy éhgyomorra, magában, vagy vízzel, illetve más itallal hígítva fogyasztotta-e?

Az Emóció 7.84 fogyasztásánál a leírt észrevételek olyankor szoktak előfordulni, amikor a fogyasztás során – vagy közvetlenül előtte – a gyomorban, bélrendszerben cukor is van, ami egy kisebb fermentáció újraindulást eredményezhet (pl. amikor cukrot is tartalmazó gyümölcslével hígítva isszák az Emóciót).

 Alacsony gyomorsavra jó-e?

Az Emóció 7.84 alapvetően egy savas kémhatású (pH 3,4 – 3,7) készítmény, így javítja, erősíti a gyomorban és a bélrendszerben a savas kémhatást. Ezek alapján kifejezetten jótékony hatást fejt ki alacsony gyomorsav tartalom esetén.

Kuponkód:
minden5

Források :

https://medicover.hu/hirlevel-cikkek/6-tipp-egeszsegmegorzes-telen/

https://emocio784.hu/

https://napidoktor.hu/termeszetesen/termeszetes-kuzdelem-igy-hasznald-4-virusellenes-gyogynovenyt/

https://clickforwork.blog.hu/2019/02/08/10_termeszetes_tipp_hogy_elkeruljon_az_influenza