Mi is a liposzómás C- és D3-vitamin ital?

Ez a C – és D3 – vitaminból álló frissítő citrom levével dúsított élőflórás természetes étrendkiegészítő tökéletes segítsége lehet a hétköznapokban. Egyetlen készítménnyel háromszoros hatást képes elérni. A C- és D3 -vitamin együttesen erősíti az immunitást, és hozzájárulhat csontok, ízületek és izmok állapotának megőrzéséhez és javításához, miközben a hasznos mikroorganizmusok pedig segítik az emésztőszervrendszer harmonikus működését és a szervezet számára fontos vitaminok és ásványi anyagok felszívódását.

Ne fáradjon azzal, hogy különböző termékeket keres, csak tapasztalja meg ennek az egyedülálló vitamin kombinációnak a hatását ebben a prémium folyékony formulában!

Liposzómás, mit jelent valójában?

Testünk liposzómákat használ a különböző anyagok szállítására. A gyógyszeriparban is gyakran használt szállítónak minősül ez a gömböcske a hatóanyagok tökéletes és célirányzott hasznosulása érdekében. Az eljárás során olyan mikroszkopikus struktúrák, burkok képződnek, amelyek középpontjában víz található. Ezáltal a vízben fel lehet oldani más molekulákat, így például a C- és D3-vitamint. A folyamat segítségével könnyebben felszívódnak a vitaminok a szervezetben. Az Emóció 7.84 élőflórás étrendkiegészítő ital liposzómás C- és D3-vitamin fogyasztásakor ezáltal a vitaminokat a liposzómák szállítják a szervezetben és juttatják el a véráramba, így akár háromszoros hasznosulást elérve más formulákhoz képest.