Az Emócióval 2018 februárjában találkoztam, egy ismerősöm ajánlása által. Rengeteg pozitív tapasztalatot mesélt a termékről, de elég szkeptikus voltam.
Egyrészt mert előtte én magam sosem hallottam a termékről, másrészt azért, mert nekem tapasztalnom kell, mielőtt bármit elhiszek.

Tudtam, hogy az ital nem 1-2 hét után fog csodát művelni, hiszen elmondták az Emóciót képviselő szakemberek, hogy egy alap 3 hónapos kúra után fogok majd igazi hatásokat érezni/ tapasztalni. Így is történt.
Kb a második hónap környékén éreztem, hogy alábecsültem ezt a terméket, és tényleg nem csak mese a sok-sok csoda és pozitív tapasztalat amit addig hallottam és olvastam másoktól.
Hogy miben segített nekem?
Sorolom:
-Végre nem csak beszélek az egészséges életmódról, hanem abban élek. Cigi nélkül. (Az Emóció mellett már valahogy nem fért meg a cigi,- sem a kezemben, sem a mentalitásomban.)
-2018 áprilisában újrakezdtem a futást. Ebben óriási segíség volt az Emóció, mert mindössze néhány hét alatt elértem azt a szintet (10-12 km), amit évekkel ezelőtt futottam. Tehát “hiperaktív” vagyok, voltam tőle 🙂
-A hajam olyan gyorsan nő és annyi babahajam van, hogy a fodrászom is értetlenül áll a történtek előtt.
-Az arcbőröm láthatóan szebb lett.
-Az emésztésemmel pedig már nincsenek gondok. Előtte évekig küzdöttem a lassú anyagcserével és nem volt olyan házi praktika vagy patikában kapható gyógyszer, amit ne próbáltam volna. Ezért vagyok a leghálásabb a terméknek, mert 100x egyszerűbb az életem és nem utolsó sorban, sok-sok fájdalomtól mentes.

Egy mondatban összefoglalva: nekem az Emóció a számos pozitív fizikai hatása mellett abban is segített, hogy megtanuljam tisztelni a testem, értékelni az egészségem, és azt adni számára, amit MEGÉRDEMEL! Mert a testem a templomom, és csak rajtam múlik,hogyan bánok vele! 🙂

fodor_renata_amator_futo

Próbáld ki te is!