Sziasztok!

Késmárki Enikő vagyok Sporttáplálkozási táplálékkiegészítési szaktanácsadó és a 115 Official Amazon funkcionális edzőcsapat trénere.

A munkám során rengeteg olyan emberrel találkozom, akinek valamilyen emésztési problémája vagy rendellenessége van.  Én is egy ilyen időszakomban találkoztam az Emócióval évekkel ezelőtt, ahol rövid időn belül nagyon látványos javulást hozott a használata és bérelt magának stabil helyet a konyhapolcomon!
Pont ezért a  kiegyensúlyozott táplálkozás mellett nagyon fontosnak tartom a helyes étrend kiegészítést is, melynek véleményem szerint remek alapja lehet az Emóció, hiszen nem tartalmaz szintetikus anyagokat, színezéket, ízfokozót vagy tartósítószert. A szervezet könnyen beépíti.

A mai világ felgyorsultságában mint a fizikai, mint pedig a szellemi leterheltség még egy egészséges ember testét is megviseli, melyre jobb természetes megoldást találni. Rendkívül felgyorsult életet élek én is, így nagy könnyebbséget jelent, hogy még csak magammal sem kell vinnem nap közben, hiszen a reggeli egy adag már önmagában meghatározza a napomat!:)
Számomra nagyon fontos a hitelesség, így nagy örömmel tölt el, hogy egy olyan termékhez adhatom a nevem és az arcom, melyet már sok éve szeretek és használok a munkám során és a magánéletemben is!

Köszönöm Emóció!:)

Késmárki Enikő

Próbáld ki te is!