Sziasztok!
18 éve foglalkozom előadó-művészettel, 2006-ban elnyertem az egzotikus tánc világbajnoki címet is. A színpadon mindig top formában kell lenni, ezért nagy hangsúlyt fordítok külsőmre, étrendemre. Mindig is törekedtem a harmóniára, melyért számos spirituális eszközt használok. A munkám rengeteg utazással jár, ahol nem csak a fellépésekre koncentrálok, hanem mindig tanulok valami újat, ismerkedem új trendekkel, irányzatokkal, stílusokkal, hogy aztán tovább adhassam.
14 éve született meg a gondolata egy különleges táncstúdió létrehozásának, 20 éves koromban. 22 évesen pedig meg is alapítottam cégemet, és Magyarország első egzotikus tánc és rúdtánc stúdióját. Azóta sikerült meghonosítani hazánkban, mint zászlóvivő a rúdtánc-fitness-t,  a nőies táncstílusokat, és rengeteg kiemelkedő eredményre szert tenni, mint például a Rúdtánc Világbajnokság rendezésének elnyerése 2011-ben. A legtöbb magyar rúdtáncos is tőlünk indult.

Teszteltem egy zseniális terméket, az EMÓCIÓT, így már meg tudok veletek személyes tapasztalatokat is osztani, amit eddig szereztem.

Először is a legtöbb embernek fogalma sincs arról, mi az az “élőflóra”, milyen hatással van a bélrendszerünkre, a szervezetünkre, a nyálkahártyára, és hogyan támogatja az immunrendszert.

Sokan még mindig ott tartanak, hogy “ja, ez olyan, mint az élőflórás joghurt?” MI VAAAN?!?!
Ilyenkor mindig fogom a fejem, már csak azért is, mert az élőflóra, mint olyan, egy “ÉLŐ” mikroorganizmus, sem hűtőbe nem lehet tartani, sem túlzott melegben, mert elpusztul, tehát az élőflórás joghurt eléggé véleményes számomra, amit hűteni kell…
A másik, amit sokan nem tudnak, hogy azért van ennyi allergia, intolerencia, puffadás, hasfájás, csúnya bőr, székrekedés vagy hasmenés, és rossz immunrendszer, mert nincs megtámogatva ilyen módon a bélflóránk és nyálkahártyánk, ami leginkább felelős a fent említett problémákért.
Nekem személy szerint az első tapasztalatom, ami 2 hét után jelentkezett már, hogy a sok kávétól, (ami a szenvedélyem, és nem vagyok hajlandó lemondani róla:-))) gyakori hasfájásom teljesen elmúlt.
Eléggé egyhangúan étkezem, sok fehérje és zöldség, kevés szénhidrát, de soha nem érzem, hogy emiatt le lenne lassulva az anyagcserém például.
A 2,5 éves kisfiamnak is adom, és bár az íze nem túl jó, de a mentségére legyen mondva, hogy azért, mert semmilyen felesleges ízfokozót, édesítőt és hozzáadott felesleges dolgot nem tartalmaz.
Neki emiatt smootie-ba szoktam belekeverni napi 1 alkalommal, én pedig “kísérővel” iszom, mint egyesek a rövidet.:-)”

További termék tapasztalatok

Próbáld ki Te is!