37 éves nő vagyok. Öcsém lepett meg születésnapomra még márciusban egy üveg EMÓCIÓ 7.84.-al. Kaptam mellé még egy tájékoztató anyagot, de abból számomra nem derült ki, hogy pontosan mire is jó, mit tartalmaz és mennyire hasznos a termék, így hát utánanéztem az interneten. Csupa jó dolgot találtam róla, így már bátrabban kezdtem neki a fogyasztásának. 2 hónapig, napi rendszerességgel ittam. Az első héten éreztem már, hogy tényleg hatásos a termék.
Miből vettem észre? Folyton székrekedéssel küzdöttem, de amint elkezdtem inni az EMÓCIÓ 7.84.-et, megszűnt! Rendeződött, végre napi szintűvé vált a székletem!      

Ezen kívül, amit még tapasztaltam és nagy pozitívumként éltem meg, hogy hajam kevésbé hullik, nyugodtabban, jobban alszom! Körmeim még soha nem voltak ilyen erősek és hosszúak. Ezeket a pozitívumok mind az EMÓCIÓ 7.84-nek tulajdonítom, hiszen, akkor jelentkeztek, mikro el kezdtem fogyasztani.

Karácsonyra ismét kaptam egy újabb üveggel és most már nagyobbik lányommal együtt fogyasztjuk. Az én tapasztalataim az EMÓCIÓ 7.84-et illetően nagyon pozitívak és bátran merem ajánlani mindenkinek!

Próbáld ki te is!