Tudatosan a kényszerpihenő ellen!

A kicsit borúsabb és hűvösebb napok beköszöntével még a reggeli felkelés is nehezebben megy, így nem meglepő, hogy sokan már a mozgás gondolatától is elfáradnak. Néhány tippel szeretnénk segíteni titeket, hogy ne adjátok fel a mozgékony hétköznapokat, vagy ha most kezdenétek neki akkor plusz erőre kapjatok.

Legyünk magunkkal őszinték! Nyáron sem kint sportolunk a kánikulában, a sportok nagy részét fedett helyeken végezzük, így a hideg nem lehet akadály. Gondoljunk csak az edzőtermekre, a csoportos órákra vagy az uszodákra. Használjuk ki ezeket a lehetőségeket, ameddig a jelenlegi vírushelyzet engedi. Azonban, ha újra a kültérre kényszerülünk akkor sem kell elkeserednünk, hiszen az időjárásnak megfelelő ruházattal jól felkészülve igazán kikapcsoló időtöltés lehet egy rövidebb kocogás, korcsolyázás vagy akár egy jó szánkózás is.

A mozgás mellett mindenképpen szót kell ejtenünk a vitaminbevitelről is, ha a szervezetünk ellenállóképességét szeretnénk maximalizálni és elkerülni a betegen töltött időszakokat. Az őszi téli hónapokban még nagyobb figyelmet kell fordítanunk a táplálkozás mellett a plusz vitaminfogyasztásra. Mivel kevesebb napfény ér minket és csökken a zöldség és gyümölcsfogyasztás is az Emóció 7.84 C- és D3- vitaminnal a legjobb támasza lehet ebben az időszakban.

A benne rejlő C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, valamint a normális kollagén képződéshez, a D3-vitamin pedig az egészséges csontozat és normál fogazat fenntartásához. Az ital alapja pedig a vitaminok felszívódását elősegítő effektív mikroorganizmusok, melyek elengedhetetlenek a bélflóra és az anyagcsere- folyamatok optimalizálásához. Az Emóció 7.84 különlegessége még, hogy a benne lévő jótékony mikroorganizmusok aktív – nem liofilizált – állapotban vannak, aminek köszönhetően a szervezetbe kerülve azonnal ki tudják fejteni kedvező hatásukat.

Mindösszesen napi két korty itallal (2×25 ml) 1000 mg C-vitamint és 2000 NE (50 μg) D3 vitamint tudsz a szervezetedbe juttatni, amire minden nap szüksége van szervezeted egészségének a fenntartásához.

De a C és D3 vitamin mellett ne feledkezzünk el a szelénről a kalciumról és a cinkről sem. A szelén nélkülözhetetlen ásványi anyag, amely részt vesz a test védekező képességének növelésében, a kalcium kiemelten fontos a fogak és csontok számára, a cink pedig olyan antioxidáns, amely segíti a szövetek helyreállítását, fenntartja a hormonális egyensúlyt, támogatja az immunrendszert és elősegíti az emésztést.