Készüljünk fel a tavaszra!

Eljött az idő, végre többet süt a nap és már érezhetően kifele haladunk a borús, hideg és depresszív hónapok árnyékából. A természet elkezd megújulni és ezzel egyidejűleg általában az ember is elkezd tenni a változásért és azért, hogy a legjobb formáját tudja megmutatni a tényleges meleg érkezésével. Még nem késő, ha ma döntesz úgy, hogy a változás útjára lépsz hiszen egy két hónap alatt is igen nagy fejlődés érhető el.

Mozdulj meg!

Nagyon fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, ha ehhez egy kis edzésre van szükséged, akkor ne habozz, kezdd el, nézd meg a telefonod képernyőidejét és rájössz, hogy Neked is van minden nap fél órád a mozgásra. A jól léted és a békéd a testeddel a lelkedre is nagyon jó hatással van. Kezdd a leg alapvetőbb mozgásformákkal kocogj, fuss, biciklizz a leglátványosabb eredményeket a kardió edzésekkel tudod elérni rövid idő alatt, ha a fogyás a cél.

Tűzd ki a célt, és közben gondolj a rohamosan közeledő bikiniszezonra!

Lépj puha lábakkal a tavaszba!

Egy hónap és a nyitottabb cipők és a szandálok ideje lesz már, amik csak akkor mutatnak jól a lábadon, ha semmilyen bőrkeményedést vagy lenőtt körömlakkot sem kell takargatnod. Bármilyen problémád van, ha nem használt az otthoni kezelés, ideje ellátogatni a pedikűrösödhöz, gyógypedikűröshöz vagy a bőrgyógyászhoz, hogy legyen ideje regenerálódnia a lábaidnak.

Ne tartogasd az utolsó pillanatra, foglalj időpontot minél hamarabb!

Igyál az egészségedért!

Na nehogy félreértés történjen mi kizárólag arra buzdítunk titeket, hogy ha úgy érzed, hogy szükséged van a szervezetednek és emésztőrendszerednek egy kis támogatásra és fel kell töltened a C- és D3 -vitamin szinted, vagy természetes immunerősítést keresel, akkor fogyaszd az Emóció 7.84 C- és D3 vitaminnal dúsított élőflórás italt minden nap. Ez a termék tripla előnyöket hordoz mind a két vitamin és a bélflóra helyreállításához szükséges baktériumok is megtalálhatók, mindössze napi 2x 25 ml-es adagban, és mindemellett nagyon könnyen fogyasztható. Emellett ez az ital könnyen illeszkedik bármilyen diétás étrendhez, mivel vegán és gluténmentes is egyben.

Tegyél egy kis lépést, hogy még erősebb immunrendszerrel várd a jó időt!

Rend a lelke mindennek!

A jó idő megérkezésével elkezdődik egy nem annyira várt feladat elvégzése is: a tavaszi nagytakarítás. A legtöbb embernek nem tartozik a kedvenc feladatai közé ez a program, de időzítsd még március elejére, amikor még az idő picit hűvös, így nem érzed majd elpazarolt időnek a bent töltött órákat. Készíts listát arról, hogy melyik helységet melyik nap fogod kezelésbe venni. Nem kell végezned egy hétvége alatt, ha külön napokra időzíted a nagytakarítást akkor sokkal alaposabb és talán még élvezetesebb is lesz a folyamat.

Ne feledkezz meg a bútorok alatti porcicákról, a szekrények és ajtók tetején lévő porrétegről és a lejárt szépségápolási termékek szelektálásáról sem!