Rólunk írtátok

Névtelen
verified ownerverified owner
5/5

A C + D vitaminos változatot kezdtem el fogyasztani, a gyümölcshéj kivonatos emóció egyelőre a polcon várja, hogy elfogyjon a másik üveg.

1 hét ago
Tamás
verified ownerverified owner
5/5

régebben ittam akkor borzaszto ize volt de ez teljesen más...gyümölcsizu es naggyon jó..örülök hogy ujra belevágtam most finom....

1 hónap ago
CSABA MAGYAR
verified ownerverified owner
5/5

Kiváló termék! Remek íz! Szeretem! 🙂

3 hónap ago
Benigna
verified ownerverified owner
5/5

Évek óta tartunk itthon Emociot. Ha szükségét érzem, pl. antibiotikum szedése után, kúrát is csinálok vele, de többnyire akkor használjuk, ha bármi okból rossz a gyomrunk, sokat ettünk stb. Férjem is, én is szeretjük. Íze finom, mi magában isszuk.

4 hónap ago
Zsanett
verified ownerverified owner
5/5

Reflux miatt kezdtük el adni kislányomnak, azóta is kapja minden nap. Hasfájása megszűnt, és rendesen eszik. Egész családunk rendszeresen fogyasztja. Immunerősítő hatása miatt is csak javasolni tudom mindenkinek.

6 hónap ago

Emóció 784 termék vélemények

Fodor Renáta vagyok, amatőr futó.
Az Emócióval 2018 februárjában találkoztam, egy ismerősöm ajánlása által. Rengeteg pozitív tapasztalatot mesélt a termékről, de elég szkeptikus voltam.
Egyrészt mert előtte én magam sosem hallottam a termékről, másrészt azért, mert nekem tapasztalnom kell, mielőtt bármit elhiszek.

Tudtam, hogy az ital nem 1-2 hét után fog csodát művelni, hiszen elmondták az Emóciót képviselő szakemberek, hogy egy alap 3 hónapos kúra után fogok majd igazi hatásokat érezni/ tapasztalni. Így is történt.
Kb a második hónap környékén éreztem, hogy alábecsültem ezt a terméket, és tényleg nem csak mese a sok-sok csoda és pozitív tapasztalat amit addig hallottam és olvastam másoktól.
Hogy miben segített nekem?
Sorolom:
-Végre nem csak beszélek az egészséges életmódról, hanem abban élek. Cigi nélkül. (Az Emóció mellett már valahogy nem fért meg a cigi,- sem a kezemben, sem a mentalitásomban.)
-2018 áprilisában újrakezdtem a futást. Ebben óriási segíség volt az Emóció, mert mindössze néhány hét alatt elértem azt a szintet (10-12 km), amit évekkel ezelőtt futottam. Tehát “hiperaktív” vagyok, voltam tőle 🙂
-A hajam olyan gyorsan nő és annyi babahajam van, hogy a fodrászom is értetlenül áll a történtek előtt.
-Az arcbőröm láthatóan szebb lett.
-Az emésztésemmel pedig már nincsenek gondok. Előtte évekig küzdöttem a lassú anyagcserével és nem volt olyan házi praktika vagy patikában kapható gyógyszer, amit ne próbáltam volna. Ezért vagyok a leghálásabb a terméknek, mert 100x egyszerűbb az életem és nem utolsó sorban, sok-sok fájdalomtól mentes.

Egy mondatban összefoglalva: nekem az Emóció a számos pozitív fizikai hatása mellett abban is segített, hogy megtanuljam tisztelni a testem, értékelni az egészségem, és azt adni számára, amit MEGÉRDEMEL! Mert a testem a templomom, és csak rajtam múlik,hogyan bánok vele! 🙂

Sziasztok!
Németh-Csatlós Orsi vagyok, vagy ahogy Instagramon ismerhettek: fitmom.orsi.
Szeretném elmesélni, miért lettem az Emóció márkanagykövete.
Lassan 3 gyermekes édesanya és egy élsportoló felesége vagyok. Tehát számunkra kifejezetten fontos és napi szinten helyet kap az egészséges életmód. Két éve reformáltam át a táplálkozásunkat és az Emóció tökéletesen beleillik az életvitelünkbe. Két gyerkőc mellett kell az energia amit az Emó tökéletesen biztosít számomra. Emellett számos pozitív hatását tapasztaltam meg az elmúlt egy hónapban. Az emésztésemet segíti, a savam minimalizálja, a várandósságom alatt támogatja a szervezetem, így jótékony hatással van a vérképemre is és az ekcémámra is.
Én biztos, hogy rendszeres fogyasztója maradok az Emónak és szívből ajánlom mindenkinek! 🙂

Késmárki Enikő

Sziasztok!

Késmárki Enikő vagyok Sporttáplálkozási táplálékkiegészítési szaktanácsadó és a 115 Official Amazon funkcionális edzőcsapat trénere.

A munkám során rengeteg olyan emberrel találkozom, akinek valamilyen emésztési problémája vagy rendellenessége van.  Én is egy ilyen időszakomban találkoztam az Emócióval évekkel ezelőtt, ahol rövid időn belül nagyon látványos javulást hozott a használata és bérelt magának stabil helyet a konyhapolcomon! 🙂 (Katt a videómra és tudj meg erről bővebben)
Pont ezért a  kiegyensúlyozott táplálkozás mellett nagyon fontosnak tartom a helyes étrend kiegészítést is, melynek véleményem szerint remek alapja lehet az Emóció, hiszen nem tartalmaz szintetikus anyagokat, színezéket, ízfokozót vagy tartósítószert. A szervezet könnyen beépíti.

A mai világ felgyorsultságában mint a fizikai, mint pedig a szellemi leterheltség még egy egészséges ember testét is megviseli, melyre jobb természetes megoldást találni. Rendkívül felgyorsult életet élek én is, így nagy könnyebbséget jelent, hogy még csak magammal sem kell vinnem nap közben, hiszen a reggeli egy adag már önmagában meghatározza a napomat!:)
Számomra nagyon fontos a hitelesség, így nagy örömmel tölt el, hogy egy olyan termékhez adhatom a nevem és az arcom, melyet már sok éve szeretek és használok a munkám során és a magánéletemben is!
Köszönöm Emóció!:)

Egy ismerősöm javasolta saját tapasztalatai alapján, hogy kezdjem el inni a gyomromra az Emóciót. Előtte sokat fájt a hasam, görcsölt, szúrt stb. Majd elmentem egy magánklinikára, ahol megállapították, hogy tejcukor és tejfehérje érzékeny vagyok. Egyeztettem a kezelőorvosommal és az antibiotikum mellé párhuzamosan elkezdtem inni az Emóciót reggelente, éhgyomorra. Közben egy diétát is végeztem. Hanyagoltam a tejes termékeket, és a kávé, energiaital fogyasztást.
Az antibiotikumot 1 hónapig szedtem, a diétát abba hagytam, de az Emóciót azóta is fogyasztom, minden reggel egy kupak folyadékot éhgyomorra. Az alkalmanként jelentkező gyomorfájás, görcsölés, szúrás megszűnt. Most már bátran merek inni egy jó cappuccinót, lattet, de egy tejfölös ételre is bátran benevezek. Nekem az Emóció segített és csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tamás