Tudástár az Emóció 7.84 C+D3 összetevőriről

"Emóció 7.84: Élőflórás Liposzómás C- és D3-vitamin Ital - Háromszoros Hatás Egyszerű Fogyasztással"


Mi az az élőflóra?

Egyes erjesztett, utólag nem hő kezelt készítmények nagyszámú élő (oltó) kultúrát, más néven élőflórát tartalmaznak. Az élőflórát olyan hasznos, élő mikroorganizmusok alkotják, amik szervezetünkbe jutva jótékony hatásokat fejtenek ki. Ezeknek a mikroorganizmusoknak legfőbb jellemzője, hogy emésztés során a savas közeget is túlélve elősegítik a bélflóránk egyensúlyának a fenntartását. Az Emóció 7.84 élőflórás étrend-kiegészítő, liposzómás C- és D3-vitaminnal kiegészített, italban három féle jótékony mikroorganizmus is található magas csíraszámban (50 ml/55×107 CFU/élőcsíraszám): Lactococcus lactis, Lactobacillus plantarum, valamint Saccharomyces cerevisiae. Az Emóció 7.84 különlegessége, hogy a benne lévő jótékony mikroorganizmusok aktív – nem liofilizált – állapotban vannak, aminek köszönhetően a szervezetbe kerülve azonnal ki tudják fejteni kedvező hatásukat.


Miért kell C vitamint szedni?

A liposzómás C- és D3 vitamin folyékony étrendkiegészítő 1000 mg C vitamint tartalmaz adagonként. A C-vitamint a szervezetünk nem tudja hosszú távon tárolni, ezért minden nap szükség van a bevitelére. A bevitele étrenddel is elérhető, hiszen a gyümölcsök és zöldségek nagyon jó C-vitamin források. Azonban a mozgalmas hétköznapokban nehéz ezekből az ételekből elegendőt fogyasztani, így ez a kiegészítés ideális alternatíva, hogy a szervezet megkapja a számára szükséges C -vitamin mennyiséget, amely létfontosságú az immunrendszer normális működéséhez.

A C -vitamin elengedhetetlen továbbá
  • Normál kollagénképződéshez
  • Idegrendszer normál működéséhez
  • A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • A fáradtság csökkentéséhez
  • Az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz
  • A csontok, az erek és a porcok normál működéséhez

Miért fontos a D3 -vitamin bevitel?

A D -vitamin szükséges az immunrendszer, a csontok, az ízületek és az izmok normál működéséhez. A szervezetünknek napfényre van szüksége a megfelelő mennyiségű D -vitamin előállításához, de ezt nehéz megoldani a sötétebb és hidegebb téli hónapokban. A természetesen bevihető D -vitamin, olyan élelmiszerekből származik, mint a tojás és a hal. Ezek azonban nem minősülnek megfelelő táplálékforrásnak vegán vagy vegetáriánus étrendet követők számára. De azért vagyunk itt, hogy segítsünk leküzdeni ezeket az akadályokat! Ez a folyékony étrendkiegészítő egy egyszerűen fogyasztható, vegán alternatíva, amely hatékony D3 -vitamin -forrást biztosít Önnek.


Mi is a liposzómás C- és D3-vitamin ital?

Ez a C – és D3 – vitaminból álló frissítő citrom levével dúsított élőflórás természetes étrendkiegészítő tökéletes segítsége lehet a hétköznapokban. Egyetlen készítménnyel háromszoros hatást képes elérni. A C- és D3 -vitamin együttesen erősíti az immunitást, és hozzájárulhat csontok, ízületek és izmok állapotának megőrzéséhez és javításához, miközben a hasznos mikroorganizmusok pedig segítik az emésztőszervrendszer harmonikus működését és a szervezet számára fontos vitaminok és ásványi anyagok felszívódását.

Ne fáradjon azzal, hogy különböző termékeket keres, csak tapasztalja meg ennek az egyedülálló vitamin kombinációnak a hatását ebben a prémium folyékony formulában!


Liposzómás, mit jelent valójában?

Testünk liposzómákat használ a különböző anyagok szállítására. A gyógyszeriparban is gyakran használt szállítónak minősül ez a gömböcske a hatóanyagok tökéletes és célirányzott hasznosulása érdekében. Az eljárás során olyan mikroszkopikus struktúrák, burkok képződnek, amelyek középpontjában víz található. Ezáltal a vízben fel lehet oldani más molekulákat, így például a C- és D3-vitamint. A folyamat segítségével könnyebben felszívódnak a vitaminok a szervezetben. Az Emóció 7.84 élőflórás étrendkiegészítő ital liposzómás C- és D3-vitamin fogyasztásakor ezáltal a vitaminokat a liposzómák szállítják a szervezetben és juttatják el a véráramba, így akár háromszoros hasznosulást elérve más formulákhoz képest.