Egészséges bélfórával a fertőzések ellen

Az egészséges bélműködés a testünkben zajló folyamatok zavartalan működésének az alapja. Szinte minden életfolyamatra kihat kezdve a méregtelenítő funkciók mőködésétől, az vitaminnok, ásványok, nyomelemek felszívódásán és hasznosulásán át egészen az immunrendszerünk működőképességéig és a fogyásig, testúlykontrollig. Így bélrendszerünk állapota és zavartalan működése az általános jó közérzetünket is befolyásolja.

Mikor mondhatjuk egészségesnek a bélműködést?

Az egyik legfontosabb szempont az egészséges bélflóra, vagyis a hasznos és ártalmas baktériumok egyensúlya.A nyár folyamán gyakoribb az alkohol és a magas cukor tartalmú élelmiszerek fogyasztása….

Azonba ősszel, amint visszatérünk megszokott életünkhöz, a bélflóránk egyensúlyát állítsuk helyre! Készüljünk fel az immunrendszerünket megpróbáló fertőzéses időszakra és erősítsük meg szervezetünket, aminek alapja a mikrobiom egyensúlya. A velünk szimbiózisban élő hasznos baktériumok rendet raknak és kiszorítják az ártalmas baktériumokat, így támogatják, felkészítik az immunrendszert a fertőzésekre és ellenállóbbakká válunk a betegséggel szemben..

Támogassuk szervezetünket  megfelelő táplálkozással,alkohol csökkentésével,több alvással és rendszeres sporttal.Emellett párhuzamosan építsük,támogassuk a belső egyensúlyunk.

Az Emocio 7.84 étrendkiegészítő helyrehozza a bélflóránkat és kolonizálja a baktérium törzseket, felkészíti immunrendszerünket a fertőzések legyőzésére.

Kúraszerű fogyasztása,melynek időtartama minimum 3 hónap pácienseim esetén pozitívan visszaigazolódott.